يک کارشناس طب سنتي گفت: گوشت کبک و بلدرچين براي رفع ناراحتيهاي رواني مفيد است و موجب تفريح قلب ميشود و نيروي جنسي را افزايش ميدهد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سيد جواد علوي درباره خواص گوشت بلدرچين و کبک اظهار داشت: طبيعت گوشت کبک گرم و خشک است و خشکي آن زيادتر از گرمي آن است و بعضي حکما آن را معتدل ميدانند.
بهگفته وي گوشت کبک لطيفترين گوشتهاست و سريع الهضم است, غذائيت آن زياد است، خون زيادي توليد ميکند و کباب آن چاقکننده است.
اين کارشناس طب سنتي ادامه داد: مصرف زياد گوشت کبک موجب يبوست ميشود، همچنين گوشت کبک براي رفع ناراحتيهاي رواني مفيد است و موجب تفريح قلب ميشود و نيروي جنسي را افزايش ميدهد.
وي اضافه کرد: بهتر است گوشت تازه کبک استفاده نشود بلکه يک يا دو روز پس از شکار مصرف شود.
علوي افزود: طبيعت بلدرچين گرم و خشک است، غذائيت زيادي دارد و چاق کننده بدن است, نرم کننده پوست بدن بوده و مصرف گوشت آن سبب تقويت و تحريک نيروي جنسي در زنان ميشود.
اين کارشناس طب سنتي بيان داشت: پخته بلدرچين بهتر از کباب آن است، همچنين زيادهروي در مصرف آن موجب سردرد ميشود. براي اصلاح آن بهتر است همراه ترشي و روغن و کمي شيريني پخته شود.
علوي يادآور شد: گفته شده است اگر تخم بلدرچين به اطفال داده شود, موجب فصاحت و تسريع سخن گفتن آنان ميشود.